Wat kunnen wij voor u betekenen


U heeft een (bedrijfs)feestje en wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen?
U zoekt een catering of diner met een planning op de minuut, met een strakke tafelopmaak met tafelzilver? Jammer, dan bent u bij ons verkeerd en dan moet u verder zoeken.

Wilt u echter een geweldig smakelijk feest, waar eerlijke, smakelijke hapjes en gerechten op een mooie wijze worden gepresenteerd in een buffetvorm? Of waar de gerechten als “fingerfood” worden geserveerd? Waar de gerechten ter plaatse zichtbaar worden bereid zodat men het kan zien en “beleven”? Waar uw gasten uitleg kunnen krijgen over de werkwijze en manier van bereiden? Dan bent u bij ons op het goede adres. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij komen onze gerechten ter plaatse “live” bereiden op onze met fruit en beukenhout gestookte smoker en houtskool barbecues. Deze manier van stoken en de lage temperatuur waarmee we het product bereiden resulteert in mooi gegaarde producten met een unieke smaakervaring welke men niet snel zal vergeten.
Wij werken enkel met vers vlees, groente en fruit welke lokaal/regionaal worden ingekocht.

U organiseert een evenement en zoekt een eyecatcher welke (h)eerlijke gerechten op een ambachtelijke manier kan bereiden? Wij komen u graag bezoeken met een of enkele van onze smokers, barbecues of grills. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U wilt een demonstratie of workshop bij uw bedrijf? Onze vereniging kan u ook hiermee van dienst zijn. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u onze gerechten eens bekijken?


Onze gerechten

Neem contact met ons op


Bent u geïnteresseerd in wat wij doen, kunnen wij iets voor u betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden u bericht zo spoedig mogelijk.

Website made by Kevin van Schaijk