Wat kunnen wij voor u betekenen


U zoekt een catering of diner met een planning op de minuut, met een strakke tafelopmaak met tafelzilver? Jammer, dan bent u bij ons verkeerd en dan moet u verder zoeken.

Wilt u echter een geweldig smakelijk feest, waar eerlijke, smakelijke hapjes en gerechten op een mooie wijze worden gemaakt op een prachtige grote smoker welke gepresenteerd worden in een buffetvorm? Of waar de gerechten als “fingerfood” worden geserveerd? Waar de gerechten ter plaatse zichtbaar worden bereid zodat men het kan zien en “beleven”? Waar uw gasten uitleg kunnen krijgen over de werkwijze en manier van bereiden? Dan bent u bij ons op het goede adres. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Tijdens een persoonlijk gesprek proberen we al u wensen te vervullen.

Wij komen onze gerechten ter plaatse “live” bereiden op onze met fruit en beukenhout gestookte barbecue trailer met smoker en parilla grill. Of met enkele ander houtskool gestookte barbecues en/of Ofyr’s. De meeste gerechten worden op lage temperatuur gegaard waardoor het resulteert in mooi gegaarde producten met een unieke smaakervaring welke men niet snel zal vergeten.
Wij staan voor kwaliteit en we werken enkel met vers vlees, groente en fruit welke worden ingekocht bij lokale/regionale agrarische ondernemers, fruittelers, slagers en leveranciers welke net als wij hoge kwaliteit eisen stellen.

Of organiseert u een ander evenement en zoekt een eyecatcher waar (h)eerlijke gerechten op een ambachtelijke manier worden bereiden? Wij komen u graag bezoeken met een of enkele van onze smokers, barbecues of grills. We laten de mensen kennismaken met old school American barbecue op onze smoker.

Ook als u een demonstratie of workshop wilt op uw bedrijf kunnen wij u daarmee van dienst zijn. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met biologisch afbreekbare disposables en presenteren fingerfood op mooie serveerplanken. De buffetten bouwen we op mooi aangeklede buffettafels met zwarte buffetrokken in speciale houten kratjes ingebouwde chafing dishes. Is het buiten dan gebruiken we mooie zwarte easy-up tenten voor het buffet zodat het tegen ieder weer beschermd is.

Wilt u onze gerechten eens bekijken?


Onze gerechten

Neem contact met ons op


Bent u geïnteresseerd in wat wij doen, kunnen wij iets voor u betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden u bericht zo spoedig mogelijk.

Website made by Chrisje Fransen